Råd och stöd för dig som är våldsutsatt

Telefon & mejl

Ring 040-12 55 86 eller mejla info@kvinnofridmalmo.se för råd, stöd eller för att boka tid på vår samtalsmottagning. Vi strävar efter att kunna erbjuda en första tid inom två veckor.

Samtalsmottagning våld i nära relation

Varmt välkommen till vår samtalsmottagning i Malmö! Till oss kan du som identifierar dig som kvinna, och som är eller har varit utsatt för våld i en nära relation, komma för samtalsstöd, traumabearbetning och terapeutiska samtal. Ibland ses vi för ett eller ett par rådgivande samtal, men ofta blir det en längre kontakt.

En samtalskontakt inleds alltid med ett första kartläggande samtal där vi pratar om din situation och vilken typ av stöd du önskar och behöver. Tillsammans utformar vi sedan en plan för fortsatt kontakt.

Samtalen är kostnadsfria, du kan vara helt anonym och vi journalför inte. Vi har tystnadsplikt.

Samtalsrum färg

Vi som jobbar på kvinnojouren Kvinnofrid Malmö har lång erfarenhet av att arbeta med våldsutsatthet och omfattande kunskap om våld, dess uttryck och mekanismer.

Juridisk rådgivning kostnadsfritt

I samarbete med tre juristbyråer kan vi erbjuda 30 minuters gratis juridisk rådgivning. Ring oss 040-12 55 86 så förmedlar vi kontakt.

Stödchatt våld i nära relation

Ibland kan det vara lättare att skriva. Vår stödchatt är öppen mån-ons kl 9-12 och ons kl 18-20.30. Du kan också boka en chattid genom att skriva till oss på info@kvinnofridmalmo.se. I chatten är du helt anonym.

Kontakta oss