Så kan du stötta arbetet mot våld i nära relationer

Varje dag utsätts kvinnor och tjejer för våld av en person som står dem nära. Vi finns till för dem. Du som privatperson eller företag kan vara med och bidra i arbetet mot våld på olika sätt.

Bli stödmedlem hos Kvinnofrid Malmö

Genom att bli stödmedlem hos Kvinnofrid Malmö tar du ställning mot våld. Medlemskapet kostar 100 kronor och gäller för ett kalenderår. Som medlem har du också möjlighet att påverka föreningens arbete genom att rösta fram styrelsen på årsmötet. För att bli medlem klickar du på knappen nedan, fyller i det lilla formuläret och swishar medlemsavgiften, sedan mejlas ditt medlemskort till dig.

Bli månadsgivare

Genom att bli månadsgivare stöttar du Kvinnofrid Malmös arbete och bidrar till ett samhälle fritt från våld. Du väljer själv summa.

Donera en gåva

Du väljer själv hur mycket eller lite du vill ge. Oavsett gör din gåva skillnad.

Boka en föreläsning om våld i nära relationer

Genom att utbilda chefer och medarbetare på din arbetsplats bidrar du till att kunskapen om våld i nära relationer ökar, vilket leder till att fler våldsutsatta kvinnor och unga får rätt hjälp.

Bli volontär – jobba ideellt hos oss på kvinnojouren

Våra fantastiska volontärer är en viktig del av vår verksamhet. De jobbar ideellt med att bemanna våra stödchattar och hjälper oss att synas. Är du intresserad av att vara volontär hos oss? Vi annonserar i sociala medier när vi söker nya volontärer – håll gärna utkik där.